Thuiscrèche via Steentje

Kom jij ook gezellig bij ons spelen?

Thuiscrèche Steentje is de leukste opvang locatie gelegen in het centrum van Etten-Leur.

In de ruime woning met grote kindvriendelijke tuin vangt Cynthia (1975) kleine kinderen op in de leeftijd van 0-4 jaar.

Bij Thuiscrèche Steentje hebben de kinderen veel vrijheid om zich te kunnen ontwikkelen in een veilige en vertrouwde omgeving.

Doordat Steentje geregistreerd staat bij een officieel gastouderbureau komt u in aanmerking voor een tegemoetkoming in de kosten van de kinderopvang.

Eigenaresse Cynthia is al sinds 2003 werkzaam in de kinderopvang en is uiteraard in het bezit van alle vereiste diploma’s en in het bezit van het certificaat kinder-EHBO.

De thuiscrèche via Steentje wordt gerund door Cynthia,

In het verleden werkte ze als verzorgende in de ouderenzorg en besloot in 2003 een eigen gastouderbureau te beginnen. Dit doet Cynthia tot op de dag van vandaag nog steeds naast haar werkzaamheden in de thuiscrèche. Cynthia heeft een tijdje in een logeerhuis gewerkt waar ze gezorgd heeft voor kinderen met een lichamelijk en verstandelijke beperking om zodoende de ouders te ontlasten. Als moeder van twee gezonde zoons (Stefan uit 2013. & Jordy uit 2000) heeft ze veel kennis en ervaring opgedaan in het opvoeden en verzorgen van kinderen.  Cynthia houdt haar kennis up-to-date met aanvullende cursussen en workshops die van belang zijn voor haar werkzaamheden met vooral de allerkleinste.

Cynthia is een liefdevol en zorgzaam persoon met erg veel geduld met de kleintjes. Ze vindt het leuk om met de kinderen samen plezier te maken, op pad te gaan naar bv. een speeltuin of kinderboerderij. Bij slecht weer gaan ze knutselen of doen ze leerzame spelletjes .

Speciaal ingerichte ruimte

Een thuiscrèche kenmerkt zich door de speciaal voor kleine kinderen ingerichte ruimtes en beschikt daarom over een aparte speel en slaapruimte voor de kleine kinderen op de begane grond. Dit in tegenstelling tot gastouderopvang waarbij de kinderen zich hoofdzakelijk bevinden in de normale leefruimte van de gastouder en de slaapkamers zich vaak op de eerste verdieping bevinden.

Cynthia vindt het erg belangrijk dat de kinderen een veilige omgeving geboden wordt waarin ze zich thuis voelen. Een thuiscrèche moet dan ook aanvoelen als een tweede thuis. In deze Thuiscrèche worden kinderen opgevangen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar.

De thuiscrèche van Cynthia beschikt over een flinke buitenruimte die volledig omheind is. Er is een speeltoestel met glijbaan en een stuk gras waar de kinderen zich volledig kunnen uitleven. Rennen, dollen, fietsen, steppen en springen, het is hier allemaal mogelijk. De kinderen hebben hier elke dag volop de ruimte om plezier te maken en zichzelf te ontwikkelen.

Veilig en vertrouwd

Thuiscrèche via Steentje voldoet aan de wettelijke normen en richtlijnen van de Wet Kinderopvang, en is dus veilig en kindvriendelijk ingericht. Van tevoren is een Risico Inventarisatie Veiligheid en Gezondheid uitgevoerd door de GGD-West Brabant en daarna word de opvanglocatie jaarlijks gecontroleerd door het gastouderbureau. Cynthia van Leeuwen staat geregistreerd in het landelijk register kinderopvang, Hierdoor krijgt u een gedeelte van de kosten vergoed via de Kinderopvangtoeslag van de Belastingdienst. Uiteraard is ze in het bezit van de wettelijk vereiste diploma’s  en beschikt over kinder-EHBO certificaat.

inschrijven kan via ons inschrijfformulier