Vrijblijvend gratis inschrijven

Vraagouders/verzorgers die gastouderopvang bij een gastouder of een thuiscrèche of een nanny wensen kies dan voor de optie inschrijven vraagouder.

Wil je je inschrijven als gastouder of als oppas aan huis dan kun je het formulier invullen van inschrijven gastouder.

Voor een snelle en goede afhandeling, gelieve het juiste formulier zo volledig mogelijk in vullen.

Indien dit niet lukt of u heeft vragen hierover of wilt meer informatie dan kunt u  te bellen of te whattsappen naar 0641528470 of mail naar : Kinderopvang@steentje.info

Gelieve de gevraagde gegevens zo volledig mogelijk in te vullen.

Om gastouder te worden dient u:

  • Gemotiveerd zijn om 1 of meer kinderen/ baby’s  liefdevol en met toewijding te verzorgen.
  • Minimaal 18 jaar zijn.
  • Een VOG (Verklaring omtrent het Gedrag) aanvragen, of deze te bezitten. De kosten hiervan bedragen € 30,- Indien u na een jaar nog gastouder bent via ons bureau, dan vergoeden wij dit bedrag voor u.
  • In het bezit zijn van het diploma  MBO Helpende Zorg en Welzijn  niveau 2  of bereid zijn dit diploma te behalen. Indien u nog niet over dit diploma beschikt, Informeer dan bij ons naar de voorwaarden.
  • In het bezit zijn van een EHBO-diploma of bereid zijn dit diploma te behalen. Indien u nog niet over dit diploma beschikt, Informeer ook dan bij ons naar onze voorwaarden.
  • Goed Nederlands te spreken.

Of kijk hier hoe je je bereik kunt vergoten

Privacy policy

Wij hechten veel waarde aan uw privacy. De door U opgegeven informatie zal door ons niet aan derden worden verstrekt, tenzij dit noodzakelijk is om wettelijke verplichtingen na te kunnen komen.

www.steentje.info