Kinderopvang

 

 

Kinderopvang via Steentje al sinds '03 steengoed in kinderopvang

 

Wie zijn wij?

Steentje is een door de Nederlandse overheid geregistreerd, betaalbare en betrouwbare partner in de kinderopvang, ze is met name actief in Etten-Leur.

Als Rijkserkend gastouderbureau stemmen wij vraag en ons aanbod met betrekking tot de opvang van uw kind(eren) en/of baby's op elkaar af.
Het belang van uw kind(eren) en dat van u als ouder/verzorger staat voorop bij het vinden van de juiste vorm van kinderopvang.

Steentje biedt 3 verschillende vormen aan van kinderopvang:

- Gastouderopvang, de kinderen worden opgevangen bij de gastouder thuis. 

- Nanny- care, voor een ervaren oppas bij u aan huis.

- Thuiscrèche,

* Nieuw Thuiscrèche Het Speelhuis op het adres De Bruijnstraat 23 te Etten-Leur

* Nieuw in Breda : Thuiscrèche Especially For You in de wijk de Heuvel/Princenhage, in het oude hogeschool gebouw

 * En op het adres Spoorlaan 167 te Etten-Leur vind u Thuiscrèche via Steentje.

 

In tegenstelling tot opvang via een regulier kinderdagverblijf, kenmerkt onze kinderopvang/thuiscrèche/oppas aan huis zich door meer flexibiliteit en huiselijkheid te bieden. Daar waar op een kinderdagverblijf vaak (te) veel kinderen tegelijk worden opgevangen, is bij onze kinderopvang sprake van kleinschaligere opvang.

Voordeel voor het nog jonge kind en U is dat hij/zij ook echt een band krijgt met de ervaren en gediplomeerde gastmoeder of nanny en de andere aanwezige kinderen.

Bij een kinderdagverblijf bent u meestal verplicht per heel dagdeel opvang af te nemen. Meestal betekent dat dat u ook voor opvanguren betaalt waarop u feitelijk helemaal geen opvang nodig had, zoals bijvoorbeeld in de (school)vakantie of bij ziekte van een van de kinderen.

Bij kinderopvang via Steentje maken onze gastouder(s) en oppassen en U als vraagouder(s) onderling afspraken over het aantal uren en dagen waarop de opvang benodigd is.

U betaalt, het tarief van € 6,15  per uur per kind bij de gastouderopvang en thuiscrèche (voor de nanny-care gelden andere tarieven), dan ook alleen het aantal uren dat u zelf met de gastouder/crèche houdster en of nanny bent overeengekomen.

Wilt u een onafhankelijke proefberekening maken? Klik dan op deze link van de belastingdienst

Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op, als u meer informatie wenst over onze kwalitatief goede en flexibele gastouderopvang en/of nanny care.

Wilt u zich meteen online aanmelden? vul dan zo volledig mogelijk het inschrijfformulier HIER in.

 

Kinderopvang via  "Steentje"

Spoorlaan 167

4872XM Etten-Leur

whatsapp/gsm nr. 0641528470

www.steentje.info

LRK 920326079