Vacatures Steentje

Steentje is op zoek naar gastouders/nanny's 

Beste (toekomstige) gastouders/oppassen:

Kinderopvang via Steentje zoekt leuke, spontane en flexibele vrouwen met een kindgerichte opleiding die graag als gastouder of oppas aan huis de opvang willen verzorgen voor baby's/dreumesen/peuters in de leeftijd van 0-12 jaar. De opvang van deze kinderen vind plaats bij u thuis of bij de vraagouders.

Als gastouder en of nanny vang je één tot maximaal zes kinderen tegelijkertijd op. Als oppas verricht je leuk, afwisselend en verantwoordelijk werk. Dit werk kun je normaal gesproken goed combineren met de zorg voor jouw eigen gezin. 

Je kunt in overleg met de vraagouder, je eigen oppastijden bepalen. Daarbij krijg je een leuke vergoeding van € 4,85 bruto per uur per kind bij gastouderopvang en kom je samen met de vraagouders een tarief overeen bij oppas aan huis .

Als kinderoppas kies je ervoor om de tijdelijke zorg van andermans kinderen op je te nemen. Dit is een hele mooie taak die ook verantwoordelijkheid met zich meebrengt. Er wordt van jou verwacht dat je een veilige, liefdevolle en vertrouwde omgeving creëert, zodat gastkinderen zich op hun gemak voelen. 

Steentje hanteert de kassiersfunctie wat betekent dat wij zorg dragen voor de facturering bij de vraagouders/verzorgers en de doorbetaling van de vergoeding aan jou als kinderoppas.

Bel of whatsapp gerust voor meer informatie nr. 0641528470 of mail ons  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Of kijk eens op www.076-kinderopvang.nl

Contact

Heeft u een vraag of wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem dan contact met ons op.

Contact

Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer  0641528470

www.nanny-care.nl

info@gob-steentje.nl

Geboortebord

Baby op komst? Ontvang als klant een mooi geboortebord!

Geboortebord