Hallo ouders

Mijn naam is Desiree en ik ben  eigenaresse van Gastouderopvang De Deugnietjes. (woonachtend in Breda in de wijk Noord-West,)
Ik wist op de middelbare school al zeker dat ik met kinderen wilde gaan werken. Met deze instelling ben ik de PABO gaan volgen en heb ik deze studie succesvol afgerond. Het vinden van een baan was echter in die tijd een probleem. Op verschillende basisscholen heb ik voor de klas gestaan. Invalleerkracht was geen optie meer toen ik in 2014 moeder werd van een zoontje. Ik kon hem met mijn huidige baan niet de structuur bieden die ik graag zou willen.
Met de steun van mijn man heb ik mijn gastouderopvang opgestart toen mijn zoontje 6 maanden was.
Hierdoor heb ik hem een opvoeding kunnen bieden die wij belangrijk vinden. Een kind moet kind zijn. Hij/zij moet zicht veilig voelen en zichzelf kunnen zijn. Ze moeten zich op een plek bevinden waar ze zich durven te ontwikkelen en spelenderwijs kunnen leren. Door de kleinschaligheid in mijn opvang kan ik dit mogelijk maken. Ik observeer de kinderen in hun spel en ontwikkeling en stimuleer ze waar dit nodig is.

Om de juiste structuur aan te kunnen bieden probeer ik zoveel mogelijk rekening te houden met de wensen van de ouder in de opvoeding. Hoe beter we op elkaar aansluiten hoe duidelijker het is voor de kinderen.

Neem contact op:

Mocht je meer over me willen weten neem dan contact op met Cynthia van kinderopvang via Steentje je kunt haar bereiken op telefoonnummer 06-41528470, je kunt haar natuurlijk ook een berichtje sturen via de whatsapp.

www.steentje.info