Hallo ouders/ verzorgers,

Even voorstellen mijn naam is Angela (1971) en ik woon in Etten-Leur in de wijk de Keen. Ik woon samen met mijn twee zoons (2000 en 2005).

Uiteraard ben in het bezit van een MBO2 Zorg en Welzijn-diploma en heb een geldig EHBO diploma voor kinderen. Ik sta geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen (LKRP). Hierdoor komt u als ouder in aanmerking voor tegemoetkoming kinderopvangtoeslag.

Sinds 2007 werk ik op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag heel de dag. Ik ben zeer flexibel in de opvangtijden.

Op zeer korte afstand van mijn huis bevinden zich een een leuke brede school, peuterspeelzaal en kinderdagverblijf. Een combinatie is dus ook heel goed te maken. Het halen en brengen van de kinderen is voor mij geen probleem. Ik geef opvang aan kinderen tot en met groep 8. Ik vind het belangrijk dat een kind zich veilig voelt en zichzelf kan en mag zijn. Met andere woorden dat het kind zich welkom voelt.

Er is een ruime keuze aan speelgoed, spelletjes, puzzels, leesboekjes dat regelmatig omgewisseld wordt. Er is een veilige omheinde achtertuin waarin gespeeld kan worden en er zijn diverse speeltuintjes in de buurt. Ook is er genoeg materiaal om te tekenen en te knutselen.

Zoekt u dus een lieve en flexibele gastouder maak dan een afspraak met kinderopvang via Steentje voor een eerste kennismaking.

Wellicht tot snel!