Update 12/5/2020

Vanaf 11 mei 2020 zijn uw kinderen weer welkom op onze kinderopvang locatie’s. Inmiddels draait alles weer zoals vanouds met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel ten opzichte van de ouders.

Onderwijs en kinderopvang
Scholen in het basisonderwijs, inclusief het speciaal (basis)onderwijs, de dag- en gastouderopvang openende op 11 mei hun deuren.
Basisscholen in het primair onderwijs halveren de groepsgrootte in de klas; kinderen gaan daarbij ongeveer 50% van de tijd naar school. De andere helft van de tijd volgen zij onderwijs op afstand.
Ouders wordt gevraagd kinderen zoveel mogelijk lopend of op de fiets naar school of opvang te brengen om zo het openbaar vervoer te ontlasten.
Scholen in het voortgezet onderwijs kunnen voorbereidingen treffen zodat leerlingen in het voortgezet onderwijs vanaf dinsdag 2 juni weer (deels) naar school kunnen.

Ouder bericht van 17-4-2020:

De rijksoverheid heeft besloten om de betalingen via de SVB (Sociale verzekeringsbank) te laten lopen. De Belastingdienst/Toeslagen geeft de hoogte van het bedrag en betaalgegevens door aan de Sociale Verzekeringsbank (SVB). De SVB keert het bedrag rechtstreeks uit aan de ouders en stuurt hen een brief met een berekening van de vergoeding.

Zie de volledige tekst via de link:

https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2020/04/17/vergoeding-eigen-bijdrage-kinderopvang-deze-zomer-op-rekening-ouders

Tip: Houdt u vooral ook de website van de rijksoverheid in de gaten voor de officiële berichtgeving.
https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/veelgestelde-vragen-over-coronavirus-en-kinderopvang/ouders

Met vriendelijke groet,

Cynthia van Leeuwen
Kinderopvang via Steentje

Spoorlaan 167

4872XM Etten-Leur