Kinderopvang Especially For You

Beste ouders,

Bent u op zoek naar een opvangplek voor uw kind terwijl u aan het werk bent?

Waarbij u met een gerust hart de kinderen bij de opvang achterlaat zodat u uw aandacht op het werk kan richten?

Ik, (Christelle 51 jaar) stel mij graag aan u voor:

Ik ben een vrolijke, lieve, ondernemende gastouder, die veel naar buiten gaat. En werk graag met thema’s, seizoenen en verjaardagen, dan gaan we gezellig knutselen, en elke keer worden er schitterend mooie creaties door de kinderen gemaakt. Zelfs de allerkleinsten zijn kunstenaars 😉 Daarnaast ben ik consequent, en heb duidelijke regels, normen en waarden. Ik bied de kinderen structuur en veiligheid, waarbij ik ze dagelijks voldoende uitdagingen bied voor hun ontwikkeling. Naar het kind kijken, en daar de behoefte aan aanpassen is een uitdaging die ik met plezier dagelijks aan ga. Ook zelf het goede voorbeeld geven vind ik belangrijk. De kinderen zelf dingen laten doen die ze kunnen, stimuleer ik graag. Er is voldoende speelgoed aanwezig bij mij om alle leeftijden van de kinderen te kunnen uitdagen en bezig te houden met hun spel. Verder vindt ik het voor ouders belangrijk dat ook jullie wensen in de opvang naar voren kunnen komen, en waar mogelijk kom ik daaraan graag tegemoet. In de grote achtertuin kan er volop worden gespeeld met de speeltoestellen en fietsjes.

Ik woon in een hof, dus er is geen onnodig autoverkeer, en hier kunnen de kinderen ook volop spelen met elkaar. Er zijn bij mij geen huisdieren aanwezig. En in huis wordt niet gerookt. Elke dag, behalve als het regent, gaan we naar de speeltuinen die in de wijk liggen. Vaak tref ik daar andere gastouders, en zo leren de kinderen met andere kindjes spelen. Ook heb ik leuk contact met collega gastouders, en om de zoveel tijd spreken we af om leuke dingen met de kinderen te ondernemen.

Ik ben nu ruim 13 jaar gastouder. Ik woon in Breda in de wijk, de Heuvel/Princenhage, in het oude hogeschool gebouw. Er is momenteel nog ruimte vrij op alle dagen van de week. Op alle werkdagen van de week werk ik van 07.30-18.30 uur. Afwijkende uren zijn mogelijk. Ik ben in het bezit van alle benodigde papieren, en ben in het bezit van SPW3. Ik heb mijn EHBO diploma, voor volwassen en kinderen behaald, en deze wordt jaarlijks verfrist. Ook ben ik in het bezit van een AED diploma. De verplichte controle van de GGD heb ik ook gehad. En ik sta bij de gemeente Breda en het landelijk register voor kinderopvang ingeschreven. Dat betekend dat u recht heeft op kinderopvangtoeslag van de belasting.

Neem vooral een kijkje op mijn facebookpagina: Kinderopvang Especially For You. Voor meer informatie, of een kennismaking kunt u contact opnemen met kinderopvang via Steentje

Inschrijven kan via : Inschrijfformulier